Mikael Isaksen
29 nov 2017

Mikael – Den yngste

Hej,
Jeg hedder Mikael og er 13 år. Jeg bor i Tromsdalen hvor jeg går på ungdomsskole, 8. Klasse. Min fritid fylder jeg ud med håndbold, være sammen med venner og andre aktive ting.

Jeg er glad for at have fået muligheden for at rejse med Footies For Smiles. Men selvom jeg har fået fri fra skolen betyder det ikke, at jeg ikke skal lave noget. Jeg skal bl.a. skrive en opgave til skolen og fortælle om alt det jeg har oplevet samt at deltage i undervisning på en Filippinsk skole.
Jeg har aldrig været på Filippinerne før eller set andre fattige børn, så det bliver spændende at få et indblik i hvordan andre børn har det – især i den fattige del.

Der er ingen tvivl om at dette bliver en oplevelse for livet for mig, og jeg glæder mig derfor utrolig meget til at skulle afsted.

Førjulscup 2017 - IL Fløya
26 nov 2017

Juleindsamling på Fløya

Vi er stille og roligt ved at få spredt vores dejlige budskab med Footies For Smiles i Tromsø. Det betød, at vi i forbindelse med Fløyas førjulscup var til stede og havde sat bord og pyntet deres forhal med plakater.
Derudover fik vi skabt en masse opmærksomhed om projektet på tværs af flere generationer, da vi både snakkede med spillerne, deres forældre og endda også deres bedsteforældre. Spillerne var meget overrasket og triste over at spillerne I Kalombyan delte fodboldstøvler, for at alle kan have det.
Der er derfor ingen tvivl om at projektet har fået spredt sig vidt omkring på den lille ø, og vi er utrolig glade for alle de donationer vi har fået.

Øyvind Henriksen
19 nov 2017

Øyvind Henriksen - Administrator

Hej,
Mit navn er Øyvind og jeg er den person der gemmer sig bag hjemmesiden, dens design og promoveringsmaterialet. Jeg er født og opvokset i Tromsø - Norge, hvor jeg nu også bor, men jeg har været 11 år i udlandet på grund af studier og arbejde. Nu har jeg lige startet et nyt og spændende eventyr hos et innovativt og førende firma inden for sit felt - Remiks Miljøpark AS. I min fritid underviser jeg ITF Taekwon-Do og noget der hedder KIDS Udviklingsprogram.

Det tog ikke lang tid at overtale mig til at blive involveret i Footies For Smiles. Marie, fortalte mig altid om projektet med sin glød og fantastisk energi, og jeg mener, at hun har nogle gode værdier. Nogle af hendes kerneværdier er at sikre, at alle donationer går til børnene og ikke til udenforstående, at projektet er et bæredygtigt for samfundet og at det består af 100% frivilligt arbejde - Disse værdier får mig til at elske det.

Nu, lidt over et år senere er vi kommet tæt på mål og er stort set klar til afgang med det første projekt vi nogensinde har gjort sammen, og jeg glæder mig til at føle og se de forskelle, som dette projekt vil gøre for børnene i Kalombayan, som Marie har snakket så meget om.

AaB Jentene - AaB indsamler vanvittige mængder for Footies For Smiles
01 nov 2017

AaB indsamler vanvittige mængder!

I sidste uge kunne vi poste et indslag, hvor TV2 Nord havde været forbi AaB pige/kvinde afdeling og lavet en indslag om deres indsamling til Footies For Smiles. Det var en glædelig overraskelse at se dette indslag og få den enorme hjælp til at sprede budskabet. Hvad der var en endnu større overraskelse var at se, hvor meget de rent faktisk havde fået indsamlet. Da jeg er bosiddende i Norge har jeg endnu ikke set det med mine egne øjne, men jeg har haft en stolt og glad far som ringede via facetime og viste mig alle poserne. Han fortalte, at de kom 4 biler for at aflevere alle donationerne! Han var meget overvældet!

Midnattsol-Posten - Footies for Smiles Reportasje
23 okt 2017

Budskabet spredes i Nord Norge

Vi er langsomt ved at prøve at finde fodfæste i Nord Norge, hovedsageligt Tromsø, så indsamlingen også kan foregå her, hvor vi studerer og har vores daglig gang. Indtil videre har fokusset mest været at få stablet tingene på benene i Danmark, men da det kører som smurt, er det tid til at vende blikket nord på. Heldigvis for os, så har Midnattsol-posten, som er universitetsavisen til Universitetet Tromsø, valgt at dække vores historie og på den måde hjulpet os med at sprede budskabet.

Læs artiklen om Footies for Smiles i Midnattsol-posten her

Benskinner
21 okt 2017

En dejlig donation

Hvad gør man, når man ikke har nogle fodboldstøvler liggende? Morten spurgte os, hvad vi stod og manglede til projektet her og nu, og der er ingen tvil om at benskinner er det, som vi har haft sværest ved at få indsamlet. Derfor er det fantastisk at vi har fået en dejlig donation bestående af 15 benskinner – det bliver dejligt at kunne have dem med derned!

Tusind tusind tak til Morten.

Kristoffer Lenvig
02 okt 2017

Kristoffer Lenvig – Fodboldtræner

For et par måneder siden kunne ”Footies For Smiles” fortælle de gode nyheder, at der nu var indgået samarbejde med ”Filippino Street Kids”. Nu kan vi så endelig løfte sløret 100% for hvad dette samarbejde betyder – nemlig at Kristoffer også er en del af teamet, som tager til Kalombyan! Kristoffer møder os på Filippinerne, da han allerede befinder sig i Cebu, hvor han hjælper gadebørn. Derfor har han også en masse erfaring med landet og befolkningen, som vi glæde os til at lære af. Jeg ved, at Kristoffers hjerte banker for disse børn og at det derfor vil være en kæmpe hjælp for os at have ham med.

Nedenunder har han med sine egne ord beskrevet, hvorfor han og “Filippino Street Kids” har valgt at støtte ”Footies For Smiles” og hvis I vil læse mere om hans projekt, så besøg deres hjemmeside.

Torben Bjerre
02 okt 2017

Torben – Fotograf

Torben Bjerre er både en gammel kollega fra Thule Air Base og en god ven igennem flere år. Derudover tager han fantastiske billeder – især action-billeder og har et talent for at fange den hélt rigtige stemning i det rette øjeblik.

Heldigvis er Torben også fan af eventyr, og jeg er derfor rigtig glad for at han har sagt ja til at være med på dette eventyr med Footies For Smiles som vores fotograf.
I kan se nogle af hans billeder og tidligere projekter på hans Facebook side @photobytorbenbjerre.

Nedenfor kan I lære ham lidt bedre at kende, hvor han selv beskriver, hvorfor han har valgt at rejse med.

Kalombyan - Et skridt tættere på - Footies For Smiles - 2018
02 okt 2017

Et skridt tættere på

Teamet er fundet og billetterne er bestilt - HURRA! Et skridt tættere på! At vælge et team, hvor vi sikrer os de bedste samarbejdsvilkår for at kunne give mest muligt til Kalombyan kan være en svær ting – dog er jeg ret sikker på, at vi har fundet et fantastisk team med både fotograf, ekstra træner og et go-pro projek.
Dette betyder også at biletterne er bestilt, og at vi nu kan gå i gang med det sidste planlægning. – Lige nu er vi i fuld gang med at finde en bolig-løsning for hele teamet, enten i landsbyen eller i en af de nærliggende “byer”.

Afgangen for teamet bliver den 29. December og vi glæder os alle til at skulle afsted. Igennem de næste par uger vil teamet blive præsenteret, så deres ansigter vil være kendte for jer alle, som følger og støtter projektet.

Select bringer nye bolde til projectet
17 aug 2017

Select bringer nye bolde til projectet

Der er ingen tvivl om at børnene i Kalombyan får sig noget af en overraskelse, når vi ankommer med splitnye bolde! Select har doneret en stor portion nye bolde! Fodbolden er trods alt det mest basale for overhovedet at kunne spille fodbold, og jeg er utrolig glad for at det netop ikke er disse, som vi mangler. Da jeg startede projektet, var jeg utrolig bange for at jeg ikke ville have nogen som helst bolde, men heldigvis er dette ikke noget jeg skal bekymre mig om længere, hurra!

Bolde til Kalombyan, here we come! Gosh – jeg glæder mig til at se deres ansigter, når vi pakker donationerne ud. Tusind tak til Select (og de andre sponsorater) for at være med til at gøre dette muligt.

AaB 1885 pige/kvindeafdeling er med på vognen
08 aug 2017

AaB 1885 pige/kvindeafdeling er med på vognen

For nogle måneder fik jeg et dejligt energisk opkald fra Pia Nielsen fra AaB, som spurgte mere ind til Footies For Smiles. ”Altså – er det ikke bar at jeg spreder budskabet, samler nogle ting sammen og så mødes vi engang i efteråret?”
JO! Mere arbejde kræver det vitterligt ikke at lave Footies For Smiles – meget af det er at minde folk om, at man indsamler fodboldstøvler – og at man så fik sådan et opkald fra en entusiastisk dame, som bar var klar til at give den en skalle for os var fantastisk!

Projekt “fyld en trailer”
27 jul 2017

Projekt “fyld en trailer”

ENDELIG har jeg kunne afsløre denne nyhed – jeg var jo nødt til først at komme hjem til Danmark – og finde vejen til Sønderjylland, nærmere Ullerup. Her har Mitre sit lager, og allerede fra projektet begyndelse var vi blevet lovet omkring 200 fodbolde. Jeg kan stadig huske den dag, hvor jeg fik mailen fra Steen, hvori han skrev, at han havde omkring 200-300 bolde jeg kunne få.. Jeg var sikker på, at jeg havde læst forkert, indtil han i næste mail skrev, at det fyldte ca. 3 paller, så en trailer var nok at foretrække.
Jamen.. Jeg var i chok! Dette var det første store selskab jeg havde skrevet til og at udfaldet var så positivt var ikke til at forstå. Derfor var der heller ingen tvivl om at jeg selv skulle være med til at hente donationerne. – Jeg var nødt til at takke Steen personligt.

Samarbejde med Filipino Street Kids
25 jul 2017

Samarbejde med Filipino Street Kids

Det er en travl periode for Footies For Smiles, hvilket bestemt ikke er noget vi klager over!

Vi har den glædelige nyhed at fortælle, at Footies For Smiles har indgået et samarbejde med Filipino Street Kids. Filipino Street Kids er startet af Kristoffer Lenvig for 3 år siden, og organisationen har som formål at hjælpe gadebørn i Cebu til en bedre og lysere fremtid. Filipino Street Kids startede for 3 år siden et fodbold projekt for børnene på SOS Childrens Village og de har set hvilken positiv effekt fodbolden kan gøre for disse børn.

Unisport sponsorerer bolde til Footies For Smiles
24 jul 2017

Unisport sponsorerer bolde til Footies For Smiles

Bolde kan bruges til mere end blot fodbold – og derfor tror vi, at de kan bidrage med leg og aktivitet, som kan gøre deres dagligdag sjovere”.

Unisport er Nordens førende online forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr, og er samtidig en global medieplatform for fodboldrelateret indhold, derfor er de ringen tvivl om at glæden var stor, da de valgte at sponsorere Footies For Smiles med 6 Umbro bolde.

Men hvorfor vælger de at støtte Footies For Smiles? Zlatko Popovic, ansat ved Unisport prøver at sætte ord på dette: ”Vi ved om nogen, hvor meget glæde fodbold og leg kan bringe i børns dagligdag. Vi finder det derfor naturligt, at kunne bidrage til så godt et projekt, og støtter personer og omgivelser, som ikke har de samme vilkår”.

Norddjurs
19 jul 2017

Der er altid nogle på arbejde

Selvom sommeren er i fuld og de fleste er på ferie, så er der altid nogle på arbejde et eller andet sted i det danske lille land. Heldigvis for os! Det betød nemlig at Lokalavisen Norddjurs valgte at skrive en artikel om Footies For Smiles, indsamling og projektet generelt – en KÆMPE hjælp at få fra dem, da projektet og dets budskabet bliver serveret på et sølvfad for lokal-beboerne derude. Og de har jo deres dejlige fancy indsamlings-spand! Jeg håber, at dette får folk til at donere, så vi kan have endnu mere materiale med til Filippinerne.

Og som de skriver i artiklen – der er altid en løsning, så hvis du har en masse materialer du gerne vil donere, så kontakt os og vi finder en løsning til at få det hentet

Sådan kontakter du os

Footies For Smiles - Smiles trough Football

It's not about saving the kids - it's about getting them to smile..

 • +45 61 70 36 40
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Lensmannsvegen 23, 9020 Tromsdalen, Norway

Her kan du donere

DANMARK:

 • Rikke Bech Håkonsen - Nygårdsvej 33, 9260 Gistrup
 • Marie Steensen - Algade 58, 9690 Fjerritslev
 • Malene Holm - Stampmøllevej 2, 8300 Odder
 • Ricksaw Tours & Travel - Østre Kanalgade 16st, 9000 Allborg
 • Gitte Skovdal - Bushøjvej 206, 8270 Højbjerg
 • Nøvling fodboldklub - Nøvling Skolevej 5, 9230 Svenstrup
 • Struer Energi Park - Park Alle 4, 7600 Struer
 • AaB/pige-dame afdeling - Hornvej 2, 9220 Aalborg Øst
 • Systofte Boldklub - Stubmøllevej 8,4800 Nykøbing Falster

NORGE:

 • Øyvind Henriksen - Lensmannsvegen 23, 9020 Tromsdalen

TYSKLAND:

 • Lisbeth Frost - Am Vossmoor 1, Badenstedt, 27404 Zeven