Kristoffer Lenvig
02 okt 2017

Kristoffer Lenvig – Fodboldtræner

For et par måneder siden kunne ”Footies For Smiles” fortælle de gode nyheder, at der nu var indgået samarbejde med ”Filippino Street Kids”. Nu kan vi så endelig løfte sløret 100% for hvad dette samarbejde betyder – nemlig at Kristoffer også er en del af teamet, som tager til Kalombyan! Kristoffer møder os på Filippinerne, da han allerede befinder sig i Cebu, hvor han hjælper gadebørn. Derfor har han også en masse erfaring med landet og befolkningen, som vi glæde os til at lære af. Jeg ved, at Kristoffers hjerte banker for disse børn og at det derfor vil være en kæmpe hjælp for os at have ham med.

Nedenunder har han med sine egne ord beskrevet, hvorfor han og “Filippino Street Kids” har valgt at støtte ”Footies For Smiles” og hvis I vil læse mere om hans projekt, så besøg deres hjemmeside.

Torben Bjerre
02 okt 2017

Torben – Fotograf

Torben Bjerre er både en gammel kollega fra Thule Air Base og en god ven igennem flere år. Derudover tager han fantastiske billeder – især action-billeder og har et talent for at fange den hélt rigtige stemning i det rette øjeblik.

Heldigvis er Torben også fan af eventyr, og jeg er derfor rigtig glad for at han har sagt ja til at være med på dette eventyr med Footies For Smiles som vores fotograf.
I kan se nogle af hans billeder og tidligere projekter på hans Facebook side @photobytorbenbjerre.

Nedenfor kan I lære ham lidt bedre at kende, hvor han selv beskriver, hvorfor han har valgt at rejse med.

Kalombyan - Et skridt tættere på - Footies For Smiles - 2018
02 okt 2017

Et skridt tættere på

Teamet er fundet og billetterne er bestilt - HURRA! Et skridt tættere på! At vælge et team, hvor vi sikrer os de bedste samarbejdsvilkår for at kunne give mest muligt til Kalombyan kan være en svær ting – dog er jeg ret sikker på, at vi har fundet et fantastisk team med både fotograf, ekstra træner og et go-pro projek.
Dette betyder også at biletterne er bestilt, og at vi nu kan gå i gang med det sidste planlægning. – Lige nu er vi i fuld gang med at finde en bolig-løsning for hele teamet, enten i landsbyen eller i en af de nærliggende “byer”.

Afgangen for teamet bliver den 29. December og vi glæder os alle til at skulle afsted. Igennem de næste par uger vil teamet blive præsenteret, så deres ansigter vil være kendte for jer alle, som følger og støtter projektet.

Select bringer nye bolde til projectet
17 aug 2017

Select bringer nye bolde til projectet

Der er ingen tvivl om at børnene i Kalombyan får sig noget af en overraskelse, når vi ankommer med splitnye bolde! Select har doneret en stor portion nye bolde! Fodbolden er trods alt det mest basale for overhovedet at kunne spille fodbold, og jeg er utrolig glad for at det netop ikke er disse, som vi mangler. Da jeg startede projektet, var jeg utrolig bange for at jeg ikke ville have nogen som helst bolde, men heldigvis er dette ikke noget jeg skal bekymre mig om længere, hurra!

Bolde til Kalombyan, here we come! Gosh – jeg glæder mig til at se deres ansigter, når vi pakker donationerne ud. Tusind tak til Select (og de andre sponsorater) for at være med til at gøre dette muligt.

AaB 1885 pige/kvindeafdeling er med på vognen
08 aug 2017

AaB 1885 pige/kvindeafdeling er med på vognen

For nogle måneder fik jeg et dejligt energisk opkald fra Pia Nielsen fra AaB, som spurgte mere ind til Footies For Smiles. ”Altså – er det ikke bar at jeg spreder budskabet, samler nogle ting sammen og så mødes vi engang i efteråret?”
JO! Mere arbejde kræver det vitterligt ikke at lave Footies For Smiles – meget af det er at minde folk om, at man indsamler fodboldstøvler – og at man så fik sådan et opkald fra en entusiastisk dame, som bar var klar til at give den en skalle for os var fantastisk!

Projekt “fyld en trailer”
27 jul 2017

Projekt “fyld en trailer”

ENDELIG har jeg kunne afsløre denne nyhed – jeg var jo nødt til først at komme hjem til Danmark – og finde vejen til Sønderjylland, nærmere Ullerup. Her har Mitre sit lager, og allerede fra projektet begyndelse var vi blevet lovet omkring 200 fodbolde. Jeg kan stadig huske den dag, hvor jeg fik mailen fra Steen, hvori han skrev, at han havde omkring 200-300 bolde jeg kunne få.. Jeg var sikker på, at jeg havde læst forkert, indtil han i næste mail skrev, at det fyldte ca. 3 paller, så en trailer var nok at foretrække.
Jamen.. Jeg var i chok! Dette var det første store selskab jeg havde skrevet til og at udfaldet var så positivt var ikke til at forstå. Derfor var der heller ingen tvivl om at jeg selv skulle være med til at hente donationerne. – Jeg var nødt til at takke Steen personligt.

Samarbejde med Filipino Street Kids
25 jul 2017

Samarbejde med Filipino Street Kids

Det er en travl periode for Footies For Smiles, hvilket bestemt ikke er noget vi klager over!

Vi har den glædelige nyhed at fortælle, at Footies For Smiles har indgået et samarbejde med Filipino Street Kids. Filipino Street Kids er startet af Kristoffer Lenvig for 3 år siden, og organisationen har som formål at hjælpe gadebørn i Cebu til en bedre og lysere fremtid. Filipino Street Kids startede for 3 år siden et fodbold projekt for børnene på SOS Childrens Village og de har set hvilken positiv effekt fodbolden kan gøre for disse børn.

Sådan kontakter du os

Footies For Smiles - Smiles trough Football

It's not about saving the kids - it's about getting them to smile..

 • +45 61 70 36 40
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Lensmannsvegen 23, 9020 Tromsdalen, Norway

Her kan du donere

DANMARK:

 • Rikke Bech Håkonsen - Nygårdsvej 33, 9260 Gistrup
 • Marie Steensen - Algade 58, 9690 Fjerritslev
 • Malene Holm - Stampmøllevej 2, 8300 Odder
 • Ricksaw Tours & Travel - Østre Kanalgade 16st, 9000 Allborg
 • Gitte Skovdal - Bushøjvej 206, 8270 Højbjerg
 • Nøvling fodboldklub - Nøvling Skolevej 5, 9230 Svenstrup
 • Struer Energi Park - Park Alle 4, 7600 Struer
 • AaB/pige-dame afdeling - Hornvej 2, 9220 Aalborg Øst
 • Systofte Boldklub - Stubmøllevej 8,4800 Nykøbing Falster

NORGE:

 • Øyvind Henriksen - Lensmannsvegen 23, 9020 Tromsdalen

TYSKLAND:

 • Lisbeth Frost - Am Vossmoor 1, Badenstedt, 27404 Zeven